About Me

My photo
" Dengan nama Allah yang tiada dimudaratkan sesuatu apapun dengan namaNya sama ada di bumi dan di langit dan Dialah Maha Mendengar dan Maha Mengetahui"

Tuesday, October 30, 2012

Majlis Ukhwah


As Salam dan Selamat Pagi semua,

Pagi ni nak updated blog pasal kejadian petang semalam kat opis(30 Okt 2012) sebelum bos buka pintu. Ni emel yang aku terima untuk hari kejadian tersebut. Korang baca ler dulu emel tersebut.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

From: Mariati Atan
Sent: Monday, October 29, 2012 4:51 PM
To: Samilah Mashuri; Nor Azura Che Abu; Nur Rabiatul Adawiyyah Saad; Ainah Ulam; Nurizni Abdul Rahman; Shahrom Md Esa; Ziety Haida Hassan; Nur Nabila Saharudin; Hisham Mohd Nor; Hanif Izuan Hanafiah; Nurul Akmar Mohd Saleh; Noor Ainy Burhanudin; Yahya Abdullah; Muhaidin Ahmad; Wan Muhammad Wan Hassan
Subject: MAJLIS UKHWAH

Assalamualaikum,

Selamat Petang,

Sukacita dimaklumkan bahawa satu Majlis Ukhwah akan diadakan di Bilik Perbincangan USMD pada:

Tarikh : 30 Okt. 2012 (Selasa)
Masa : 3.30 Petang

Dengan itu tuan/puan dijemput hadir bersama-sama bagi memeriahkan majlis tersebut.

Segala perhatian tuan/puan dalam perkara ini amat dihargai.

Sekian, terima kasih.Mariati Atan
Pelukis Pelan Seni Bina
Unit Sumber Manusia & Dasar
Bahagian Penyelarasan & Khidmat Sokongan
Cawangan Arkitek

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Berikutnya adalah N3 untuk majlis tersebut. 1st, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada pihak penganjur & pihak tajaan makanan sebab jemput aku ke majlis tersebut dan juga untuk besday boy tu, Selamat Hari Tua!!!. Semoga segala yang terbaik dariNYA adalah untuk kamu dan keluarga serta rakan2. Semoga berseronok di tempat baru (Tkt 12). TQ

Aku pergi majlis tu lenggang jer tanpa bawa apa2. Jahat kan aku? Pergi makan jer. Bawa diri... 
Penganjur tersebut adalah Pn. Ainy, Klik Di SiniKlik Di Sini dan Klik Di Sini. Tq semua. Semalam aku teramat kekenyangan. Malam tadi xmakan dah. Rasa perut penuh jer. Balik tidur jer..

Ni gambar yang sempat aku snap pada hari kejadian tersebut. Korang layanlah dulu..(pics xberapa jelas sebab aku pakai tepon murah jer)

****************************************************

 Inilah makanan yang ditaja pada majlis tersebut.. kuih tu memang sodap tau. Roti tu plak untuk dimakan bersama dengan bubur durian. Penangan bubur durian ni, habis berbau satu opis. Memang terbaek & sodaplah... TQ Pn Ainy.

 Inilah Bubur Durian tuuuu.... Habis, Licin, Clear!!!

 Kitaorang minum air teh jer. Air panas lebih baik daripada air berais. Betul x? TQ Kak Lia

 Ini antara makanan yang ada pada hari kejadian. Semuanya ditaja. Aku jer yang xbawa apa2. Pergi bawa mulut dengan perut jer..
Kek (Nama tara tau, makan sudah), KFC, Nasi Lemak, Rojak Mamak

 Inilah keseluruhan makanan tersebut... Kenyang perut ini. Alhamdulillah. Syukran, Syukran!!

 Inilah Kak Lia yang rajin menjemput makan tu...TQ kak Lia. Gambar sorang lagi tu xberapa jelas ler. Sorry dear sebab xpost pic u. Apapun terima kasih bebanyak sebab sudi menjemput aku makan. Maaf ler jugak sebab xbawa apa2. 
@@@@TQ SEMUA @@@@ 

3 comments: